brasserie wildervanck

Brasserie Wildervanck
Nijverheidskade 14, Wildervank
T 0598 690667
info@brasserie-wildervanck.nl

Voorbeeld vergaderarrangement € 30 per persoon

Onbeperkt koffie, thee en water. Uitgebreide lunch met diverse warme en koude hapjes (vlees, vis en vegetarisch) en een dessert. Flipover, white board en beamer staan ter beschikking. Wij vragen geen zaalhuur. 

 
Voorbeeld buffet € 30 per persoon

 

Voorgerechten in de vorm van fingerfood. Wij komen langs met minimaal vijf luxe warme en koude hapjes (vlees, vis en vegetarisch). Hoofdgerechten in buffetvorm met langzaam gegaard varkensgebraad in pepersaus, vis van de dag met hollandaise saus, aardappeltaartjes, seizoensgroenten, frietjes en een bonte salade. Een dessert wordt daarna aan tafel uitgeserveerd.

 

Voorbeeld buffet € 32,95 per persoon

 

Voorgerechten in de vorm van fingerfood. Wij komen langs met minimaal vijf luxe warme en koude hapjes (vlees, vis en vegetarisch). Hoofdgerechten in buffetvorm met langzaam gegaard varkensgebraad in pepersaus, vis van de dag met hollandaise of schaaldierensaus, aardappeltaartjes, seizoensgroenten, frietjes en een bonte salade. Ook de desserts presenteren wij daarna in buffetvorm met diverse ijstaarten en bijvoorbeeld tiramisu of semi freddo

 

Voorbeeld buffet € 37,50 per persoon

 

Zoals het buffet hierboven uitgebreid met ossenhaas die tijdens het buffet door ons ter plekke wordt gesneden en opgediend met bearnaise saus. Bij het dessert is er tevens de keuze uit diverse kazen met druiven en noten.

 

Uiteraard kan de samenstelling van het buffet in overleg worden aangepast.  Bij mooi weer kan er gebruik worden gemaakt van onze tuin. Wij verzorgen buffetten voor 20 - 50 personen. Water staat op tafel en is van het huis. 

home

openingstijden

menu

reserveren

verlaatshuis

arrangementen

sfeer

kerstdiner novo

parkeren

thema-avond

 

Realisatie: Sweb